Fokuser på din virksomhed – lad os klare resten!

At have en profil på de sociale medier er en god ting, når man har en virksomhed. Det kræver bare alt for meget tid, hvis man selv skal stå for vedligeholdelsen af den. Vi oplever tit, at nogle virksomheder giver op med at opdatere deres profil, så der går flere måneder før der sker noget. Mens andre virksomheder har en ansat til det. Og det koster alt for mange penge.

Hos DK WEBDESIGN har du mulighed for at tegne en aftale, hvor du giver et mindre beløb om måneden for at vi skal stå for de praktiske ting på din Facebook profil. Det giver dig frihed til at du kan bruge tiden på din virksomhed, mens vi står for opdatering og vedligeholdelse af din Facebook profil.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.

 

stor  besparelse og mindre hovedpine

 

Flere fordele når du vælger os:

  • Stor månedlig besparelse
  • Ingen lønninger
  • Du får mere tid til din virksomhed
  • Du sender et professionel signal med en opdateret profil
  • Du får et økonomisk overblik
  • Frihed til at selv vælge hvad det skal koste
Light
799,-
pr. time
1-20 indlæg
1-15 billeder
Oprydning max 4 uger gamle sager

uden binding

Active light
499,-
pr. måned
1-20 indlæg
1-15 billeder
Oprydning max 4 uger gamle sager

1 års aftale

extreme active
2499,-
pr. måned
Ubegrænset indlæg
31-50 billeder
Oprydning max 4 uger gamle sager

1 års aftale

* Prisen er pr. måned og eksl. moms. Aftalen er gældende for et år af gangen – undtagen light pakke. Prisen betales pr. måned i den aftalte periode. Abonnementet forlænges automatisk medmindre vi modtager en skriftlig opsigelse senest 3 måneder før udløbsdato. Prisen er kun gældende for vores Facebook service og kan ikke sammenlignes med vores andre priser og tilbud. Ingen binding på “light” pakken. Pris pr. ekstra indlæg 99,-  Ydelsen kan ikke bruges udenfor vores åbningstid, samt weekender og helligdage.