ER SEO VIGTIGT?

Udover at din hjemmeside skal være moderne og brugervenlig for forbrugerne, er det også vigtigt, at du som ejer af hjemmesiden får nogle svar på, hvordan folk bruger din hjemmeside.

Det handler nemlig ikke kun om at investere i en hjemmeside og tro, at det er nok – nej! En hjemmeside er et godt værktøj at bruge for at få flere kunder på, men en hjemmeside skal også bruges og opsættes korrekt før du får resultater.

Når du som ejer af hjemmesiden har et overblik over trafikken på din hjemmeside. Så har du også nemmere med at sigte efter de forskellige mål. Du har mulighed for at se hvor mange besøgende din hjemmeside får og hvor mange af de besøgende vender tilbage. Du har også mulighed for at se hvor lang tid folk er på din hjemmeside. Hvis tallet er for lavt – skal du begynde og overveje at få hjælp til din design og indhold.

Vi har erfaring – og kan derfor hjælpe dig igang.

ANALYSE AF DIN HJEMMESIDE

For at få mest effekt ud af SEO – Så er der et par trin vi skal gøre. Først analyserer vi din hjemmeside, efterfulgt af en trin-for-trin plan for at se hvor effektiv hjemmesidens søgeord er til søgemaskiner. Vores ultimative mål er at få vores kunder i toppen af søgemaskiner.

ON-SIDE & OFF-SIDE OPTIMERING

Målet med en On- side og Off side optimering er at generere et indhold i overensstemmelse med dine målrettede søgeord. Søgemaskinen er en robot, ikke et menneske – og derfor er det vigtigt at indholdet på din hjemmeside indeholder søgeord som er relaterede til din forretning. Hjemmesider der er SEO optimeret vil hurtigt blive genkendte af de robotter og derfor vil de have større chance for at blive i toppen af søgemaskiner som fx Google.