Hvis du siger instaworthy vægge, så siger vi Jotun Lady. Der er ingen tvivl om Jotun?s Lady serie har skabs sig et utrolig godt ry på instagram og diverse sociale medier her i 2020, både i Danmark og i resten af Norden. Det kan vi helt sikkert godt forstå for Jotun Lady er et af de mest kvalitets bevidste mærker på markedet, og Jotun Lady er uden tvivl en af de bedste formler som Jotun hidtil har udviklet ? og de siger det endda også selv.

Trænger dine vægge også til at blive frisket lidt op? Når vejret udenfor bliver lunere, er der ingen bedre tid end nu til at gå og hygge om boligen og måske friske væggene op med en klat maling. Du har helt sikkert set den seneste trend på instagram, hvor influencere og diverse andre instagrammere maler enkelte vægge i hjemmet en anderledes farve end resten af hjemmets hvide. Hvis du har ladet dig inspirere og også ønsker at male dine vægge, uanset om det er en bestemt farve eller bare trænger til at opfriske den farve som er i forvejen, så bør du i den grad lade dig inspirere endnu engang af instagram og vælge maling fra Jotun lady.

?Den bedste maling vi nogensinde har udviklet?

?Den bedste vi nogensinde har udviklet? er hvad Jotun selv udtaler om Jotun Lady serien. Formlen er nemlig indbegrebet af god og lang holdbarhed, exceptionel dækkeevne og vigtigst af alt, et fantastisk smukt finish. Jotun Lady Serien har gjort sig særligt bemærket i norden på de sociale medier og særligt på instagram i 2020, og det er der uden tvivl en god grund til.

I blandt Jotun Lady serien finder du også mineralserien, som giver det helt særlige udtryk som du nok har opdaget, er blevet yderst populært i den seneste tid. Mineralserien er kalkmaling, der i sig selv giver et levende og smukt finish du ikke vil opleve med nogen anden form for maling. Derudover findes der mange andre typer maling i Jotun Lady serien, fx den smudsafvisende, rengøringsvenlige og holdbare Wonderwall maling, som er helt ikonisk.