24/7 serviceaftale

En serviceaftale sikre dig, at du kan få hjælp til dit produkt 24/7 – uanset hvad tid på dagen ringer.
Du skal blot tage kontakt til os. Så tager vi os af de udfordringer som du møder undervejs.

Hos os kan du vælge mellem 2 typer serviceaftaler.
Vælg derfor den serviceaftale som passer din virksomhed bedst.

1 ÅRS AFTALE

Ejer du en mindre virksomhed, og du ved, at du ikke har mange rettelser og tilføjelser på din hjemmeside. Så er denne aftale passende til dig. Aftalen sikrer dig, at få opdateret plugins og tema på din hjemmeside, samt rettelser af indholdet på hjemmesiden. Du får selvfølgelig også fri support udenfor vores normale åbningstid. Aftalen er er gældende i  mindst 12 måneder af gangen, og kan forlænges efter ønske. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til dette.

MED ET KLIPPEKORT HOS DK WEBDESIGN ER DU GODT BESKYTTET

DK WEBDESIGN har et klippekort system, som går ud på, at du køber et klippekort med et antal timer, som du synes er passende for dig. De timer på klippekortet kan bruges efter behov, hver gang du har brug for hjælp til dit produkt. Når timerne er brugt op, kan du tanke klippekortet op igen med et nyt antal timer. Timerne på kortet kan bruges i 365 dage – uanset hvilket tidspunkt du har brug for hjælp – også udenfor vores åbningstider. Alt fra telefonisk support til rettelse af indholdet er inkl. i de timer på kortet. Du er altid velkommen til at ringe hvis du har spørgsmål.

1 års aftale
499,-
Pris pr.mnd
Opdatering af plugins
Opdatering af tema
Opdatering af CMS
Rettelse af indholdet
Telefonisk support
Mail support
Support 24/7
SEO opsætning
Google Analytics data
Tekstforfatning
Backup

pris. eksl moms

40 timer
25800,-
SPAR 6200,-
Opdatering af plugins
Opdatering af tema
Opdatering af CMS
Rettelse af indholdet
Backup
Telefonisk support
Mail support
SEO opsætning
Google Analytics data
Tekstforfatning
Tilføjelser til hjemmesiden (ny side, billede m.m)
Tilføjelser af produkter (hvis man har webshop)
Support 24/7

pris. eksl moms

*Prisen på klippekortet er et engangsbeløb og eksl. moms. Klippekortet kan bruges i 365 dage fra d.d man har købt det – også udenfor vores åbningstid. Du har mulighed for at tanke klippekortet op når timerne er brugt op igen. Klippekortet kan ikke sammenlignes med vores andre produkter. Alt service udført uden klippekort aftale udgør en timepris på 799,-. Vælger du 1års aftale, betaler du 499,- pr.md i 12 måneders periode, hvor du kan få support pr. mail eller telefon udenfor vores normale åbningstider, samt weekenderne og helligdage. Vi opdaterer plugins, CMS og tema en gang om ugen.