INGEN BINDING – ALTID ET ENGANGSBELØB!

Hos DK WEB DESIGN betaler du altid et engangsbeløb for din hjemmeside.

FOKUS PÅ DIN VIRKSOMHED!

Når du køber en hjemmeside hos DKWEBDESIGN, kan du være sikker på, at du får en hjemmeside, der afspejler din virksomhed. Vores mål er at udarbejde et layout, der giver din virksomhed en identitet og personlighed, som adskiller sig fra de øvrige.

Vi har respekt for din virksomhed – derfor bestræber vi os på at udarbejde et layout, som er med til at skabe mere vækst og opmærksomhed. Layoutet designes ud fra dine ønsker og visioner.

Hos DKWEBDESIGN ligger vi vægt på kundetilfredshed, professionalisme og top serviceydelse. Derfor kan du få et udkast af hjemmesiden før vi aftaler, hvilken vej vi går.

SUPPORT & SERVICEAFTALE

En hjemmeside skal løbende vedligeholdes og det kan være tidskrævende, hvis man skal både passe sin forretning og tænke på at vedligeholde sin hjemmeside.

Hos os har du mulighed for at købe en serviceaftale, hvor du kan få hjælp til dit produkt 24 timer i døgnet. Det giver dig mange fordele. Læs mere her: Serviceaftale

HVAD KOSTER EN HJEMMESIDE?

Omkostninger på en hjemmeside er normalt baseret på kompleksiteten af hjemmesiden. Jo mere komplekst et websted er, desto mere tid vil det tage at lave den. Sider som “Kontakt os” eller “Om os” er primært informative og er meget nemme at oprette, mens sider, der involverer forhandler locators, brugerkonti, shopping, brugerdefineret søgning mv., kan tage mange timer at udvikle.

Hvis dit websted består af enkle indholdssider, og du ikke har mange af dem, er kompleksiteten lav, hermed bliver antallet af timer og budgettet også lavt.

En anden vigtig faktor, der påvirker omkostningerne, er niveauet af design, som du har brug for.

  • Har du brug for brugerdefinerede animationer eller diagrammer? Eller vil du være tilfreds med nogle enkle billeder?
  • Har du et logo? Prisen på den kan muligvis overskride din budget
  • Er du let at gøre tilfreds? Hvis ikke, kan et unikt design koste mere end hvad dit budget er på
 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkt eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Support

Vores tilgængelighed for vores kunder når de har brug for vores hjælp, spiller en stor faktor bag vores succes. Vi står altid klar til at hjælpe dig med de udfordringer du møder med vores produkt og service.

Serviceaftale

En hjemmeside skal løbende opdateres og vedligeholdes – og det kræver tid. Vores serviceaftale giver dig tryghed, da vi takler alle udfordringer som vores produkt møder. Læs mere: Serviceaftale

Fast kontaktperson

Hos os får du en fast kontakteperson der er med over dit projekt fra start til slut. Det sikre dig, at du hurtigt kan få hjælp til dit produkt uden misforståelser.

vores kunder siger…

Lidt inspiration:

www.dinmekaniker.dk

www.dk-pizza.com

Webbureau Kolding

www.morten-køreskole.dk

www.autoone.dk