INGEN BINDING – ALTID ET ENGANGSBELØB!

Hos DK WEB DESIGN betaler du altid et engangsbeløb for din webshop.

BRUGERVENLIG WEBSHOP

Det kræver strategi at få en effektiv webshop. Hos DKWEBDESIGN får du en webshop, der er gennemtænkt på alle punkter. Fokus på mere salg og et gennemtænkt design er hemmeligheden bag et succesfuld webshop.

Når vi har haft vores møde, hopper vi i tænkeboksen, hvor vi gennemgår alle muligheder inden vi går igang med at udvikle designet.

SUPPORT & SERVICEAFTALE

En webshop skal løbende vedligeholdes, og det kan være tidskrævende hvis man skal både passe sin forretning, og tænke på at vedligeholde sin hjemmeside.

Hos os mulighed for at købe en serviceaftale, hvor du kan få hjælp til dit produkt 24 timer i døgnet. Det giver dig mange fordele. Læs mere her: Serviceaftale

HVAD KOSTER EN WEBSHOP HJEMMESIDE?

Omkostninger på en webshop er normalt baseret på kompleksiteten af webshoppen. Jo mere komplekst et websted er, desto mere tid vil det tage at lave den. En webshop består af flere størrelser. Nogle webshops er større end andre, og derfor varierer prisen også.

For at give dig en præcis pris på din webshop, er det vigtigt, at vi får alle nødvendige informationer, Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkt.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores produkt. Eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

 

Support

Vores tilgængelighed for vores kunder når de har brug for vores hjælp, spiller en stor faktor bag vores succes. Vi står altid klar til at hjælpe dig med de udfordringer du møder med vores produkt og service.

 

Serviceaftale

En hjemmeside skal løbende opdateres og vedligeholdes – og det kræver tid. Vores serviceaftale giver dig tryghed, da vi takler alle udfordringer som vores produkt møder. Læs mere: Serviceaftale

 

Fast kontaktperson

Hos os får du en fast kontakteperson der er med over dit projekt fra start til slut. Det sikre dig, at du hurtigt kan få hjælp til dit produkt uden misforståelser.